Ieškoti šiame dienoraštyje

2014 m. sausio 26 d., sekmadienis

Teminės fotosesijos (2a dalis)

Šiais laikais turbūt labai sunku kažką nustebinti,sukurti kažką unikalaus ir naujo.Internetas perpildytas įvairiausiomis fotografijomis.Dabar kiekvienas žmogus gali fotografuoti viską ir visur,nes fotografuoja beveik visi naujesni telefonai.Išsiskirti šioje masėje - labai sunku.Bet jeigu jau pasirinkai fotografo kelią - turi to siekti.Kitaip prapulsi pilkoje masėje...
Teminėje fotografijoje,gera mintis - jau pusė darbo.Aišku daug priklauso nuo modelio,visažisto ir fotografo,kaip jis sugebės visa tai įgyvendint.Bet kokiu atveju - tai komandinis darbas.
Šį kart pakalbėsiu apie fotosesiją su žirgu.Turbūt tikrai matėte ne vieną nuotrauką su žirgais..Aš taip pat panorau kažką tokio įamžinti,galbūt šiek tiek kitaip.Tokiai sesijai reikalingas drąsus modelis,kuris nebijotų sėdėti ant žirgo.Jeigu modelis visą laiką bus įsitempęs - visa tai atsispindės nuotraukose.Taigi su modeliu mums pasisekė..Julija.Labai norėjo tokios fotosesijos.Mergina,jaunosios suknele ant balto žirgo..
Ir štai mes jau Vilniaus žirgyne.Aplinkui graži gamta.Einame ieškoti tinkamo fono,Julija bando "susidraugauti" su žirgu...Mus lydi ir padeda žirgyno darbuotoja.Taigi,štai rezultatas..



















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą