Ieškoti šiame dienoraštyje

2014 m. sausio 31 d., penktadienis

Priešvestuvinė fotosesija

Vestuvių fotografavimas - tai labai atsakingas momentas.Kad geriau susipažinti su busimais jaunavedžiais, mes siūlome nemokamą priešvestuvinę fotosesiją.Tai daugiau pažintinė-mokomoji fotosesija,kurios tikslas arčiau susipažinti su jaunavedžiais,jų norais ir pageidavimais.Pasidalinti patarimais,kaip elgtis prieš objektyvą ir kaip geriau nesielgt...Per šią fotosesiją stengiamės daug bendrauti ,kuo daugiau susipažinti su pora,tiesiog tampame draugais...Vestuvių dieną jaunavedžiai tikrai jaučiasi daug geriau ir laisviau.Jie jau žino,kaip mes dirbame,ko mes norime iš jaunavedžių,kaip stovėti,kur žiūrėti,kaip apsikabinti ir t.t..
Tad visiems būsimies jaunavedžiams būtinai siūlome pasinaudoti tokia priešvestuvine fotosesija.Tikrai bus lengviau ir jums ir fotografui..
























Be abejo tokiai sesijai galima sugalvoti scenarijų.Įamžinti,pvz.tikrą susipažinimo istoriją.Mes tikrai už...Čia jau jums spręsti.Ar norėsite paprasčiausio smagaus pasivaikščiojimo gražiame gamtos kampelyje,ar mieste,ar senamiestyje...ar bendrom jėgom sukursime režisuotą,gražią meilės istoriją. Olegas ir Irma nutarė įamžinti jų susipažinimo universitete istoriją...


























Komentarų nėra:

Rašyti komentarą