Ieškoti šiame dienoraštyje

2014 m. vasario 4 d., antradienis

Gražinos ir Andriaus vestuvės (2013m.)

Darbą pradėjome nuo bažnyčios.Teko fotografuoti daugelyje bažnyčių.Turbūt pirmas klausimas fotografui (aktualiausias),koks ten apšvietimas,ar daug langų ,ar lauko šviesa,ar dirbtinė.Aišku šiuolaikinė technika  leidžia fotografuoti prietemoje be blykstės ir gauti gan gerus rezultatus.Nors blykstė būna visada paruošta ir uždėta ant fotoaparato,bet kiek įmanoma stengiuosi ją naudoti kuo mažiau.Natūralioje šviesoje nuotraukos gaunasi daug gražesnės..Tad su šia bažnyčia pasisekė - joje dideli langai ir natūralios šviesos tikrai daug..Kimbame į darbą.
Kaip esu minėjęs ankstesniuose bloguose - mes dirbame dviese.Tad vienas iš mūsų naudoja plačiakampį objektyvą,kitas su zoominiu 'medžioja' iš toli.




















Po bažnyčios mūsų laukia fotosesija.Jaunavedžiai pageidavo fotografuotis dviejose lokacijose -  gamtoje ir  miesto fone.Tad pradžiai važiuojame į šalia Belmonto esantį gamtos kampelį.



























Antra lokacija - miestas.Važiuojame į daugelio jaunavedžių pamėgtą vietą - aikštelę šalia swedbanko.Užklumpa baisi liūtis...Bet po penkių minučių lietus baigėsi ir mes pasiruošę dirbti toliau.Tad pirmyn...

















Na štai ir viskas...



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą